Retur og bytte

UTSTYR TIL HUNDEKJØRING

AXAECO SIN NETTBUTIKK I NORGE

Retur & bytteAngrerett og reklamasjon


Private som kjøper en vare på internett har normalt 14 dagers angrefrist i henhold til norsk lov. I alle forsendelser fra oss til privatpersoner vil det følge med et angrerettskjema. Angreretts skjema kan også fås tilsendt ved å sende oss en mail her.


Varen skal da returneres i ubrukt tilstand i originalemballasjen.


Med mindre det er snakk om defekt eller feil vare, eller dersom annet er avtalt med Axaeco Norway, så skal returkostnadene dekkes av kjøper.


NB! Varer som returneres til oss i postoppkrav eller “mottaker betaler frakt” vil ikke bli hentet. Returen bør skje i registrert postpakke, da bortkommen post i brevsending sjelden kommer til rette og produktet er kundens ansvar frem til det er registrert mottatt hos Sandbakken Sportsstue AS. Angreskjema skal alltid fylles ut. Reklamasjonsrett etter kjøpslovens bestemmelser.Uavhentede leveranser 


Uavhentede varer som kommer i retur til oss vil bli oppbevart hos oss i påvente av at kunden tar kontakt. Deretter vil vi avtale med kunden hva vi skal gjøre for at han/hun skal få varen sin. Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil dette ikke gi oss noen indikasjoner om hvorfor pakken ikke er hentet.


For å få tilsendt varen på nytt, må kunden betale fraktkostnaden på nytt. Returadresse:


Axaeco Norway

v/ Sandbakken Sportsstue AS

Enebakkveien 870

1404 Siggerud


epost: info@axaeco-norway.no

Denne nettisden bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig opplevelse. Dette innebærer at vi samler viss informasjon for å forbedre din brukeropplevelse.

Les mer her
Jeg forstår