Om Axaeco

UTSTYR TIL HUNDEKJØRING

AXAECO SIN NETTBUTIKK I NORGE

Om AxaecoKvalitetsprodukter for trekkhunder og aktive hunder


Axaeco tilbyr kvalitetsprodukter for hundekjøring. Hundeutstyr med nyskapende design og avansert teknologi er produsert både i Sverige og Italia.

Henry Coronica er en dyktig hundekjører med lang erfaring fra hundeløp. Han har stiftet Axaeco AB i 2007. I dag er hovedkontoret i Gafsele i Sverige. 

Lurer du på hva Axaeco står for? Selskapet ble oppkalt etter Axa & Co. Axa var Henry sin første trekkhund. Per i dag er det svenske merket representert i flere land i Europa. Les mer om Axaeco AB i Sverige her.Axaeco Norway


Axaeco Norway er eksklusiv forhandler for Axaeco sine produkter i Norge. Vi leverer til hele fastlandet, samt Svalbard og Jan Mayen.

Vi har begynt vårt samarbeid med Henry Coronica våren 2019 for å tilby Axaeco produkter i Norge. I tillegg til nettbutikken vår, skal vi jobbe for å være synlig på forskjellige arrangementer og løp.


Sandbakken Sportsstue AS er basert i Østmarka ved Oslo og er virksomheten som står bak Axaeco Norway. Vi er selv aktive hundekjørere og har per i dag en kennel på 14 Alaska huskier. Vi har fått god erfaring fra lange turer med hundespann da vi bodde på Svalbard. Siden vi har flyttet til fastlandet, satser vi på langdistanse løp. Vi vet at i begge situasjoner er hundeutstyr en viktig del av en god opplevelse!

Denne nettisden bruker informasjonskapsler for å sikre en best mulig opplevelse. Dette innebærer at vi samler viss informasjon for å forbedre din brukeropplevelse.

Les mer her
Jeg forstår